(Type a title for your page here)

Specialist droneforsikring for kommercielle og rekreative droneoperatører

Flyv sikkert. Coverdrone dækker dig ind.

Helt kompatibel med EC785/2004

Coverdrone var den første i industrien, som tilbød specialist dækning.

Coverdrone tilbyder specialiseret forsikring for kommercielle og rekreative operatører, herunder fuld dækning under flyvning, luftfartsansvar, databeskyttelse og sikring af private oplysninger, plus mange andre funktioner. Og hvad der er mest vigtigt, Coverdrone giver dig fuld fred i sindet. Coverdrone er helt kompatibel med EU forordning EC785/2004. Vores forsikringspolice er i øjeblikket tilgængelige for piloter i Storbritannien, hele EU, Canada, Australien og New Zealand.

Hvad enten du har et ubemandet luftfartssystem (UAS), lille ubemandet fly (SUA), ubemandet fly (UA), ubemandet luftfartøj (UAV) eller et eksternt piloteret luftfartssystem (RPAS), kan Coverdrone give råd om hvilken forsikring, der er rigtig for dig og din virksomhed.

Afspil video

Proffesional flyvning

Afspil video

Rekreativ flyvning

Ingen overbetaling eller underforsikring

Coverdrone baserer kun deres tilbud på det, du har brug for at forsikre. Ingen faste kategorier eller forbehold. Coverdrone sørger blot for, at du er dækket ind over for alle mulige hændelser, som er relevante til din flyvning. Coverdrone forsikringspolicer har fleksible tidsperioder, fra én dag til ét år samt alt derimellem. Ingen overbetaling eller underforsikring.

Den største og mest sikre

Coverdrone er det største forsikringsselskab for kommercielle droner på markedet. Det er en stærk erklæring, men hvad betyder det for dig? Det betyder, at masser af folk er glade for deres tilbud og service. Coverdrone kunder forbliver kunder i årevis, og de anbefaler også Coverdrone til andre virksomheder. Se hvad kunderne siger om Coverdrone i disse Feefo-anmeldelser.

Det er en omfattende og uafhængig revideringsservice, som du kan have tillid til, ligesom du kan have tillid til Coverdrone. Coverdrone er den største og længst etablerede virksomhed inden for luftfartsforsikring for kommercielle droner. 

Tag din drone med dig hvor du end er.

Coverdrone tilbyder dækning i hele verden, hvilket betyder, at du kan tage din drone med dig og betjene den hvor som helst i verden, undtagen i visse ekskluderede territorier.

Coverdrone policer dækker ikke blot flyvning med din drone, men også opbevaring og transport af dit udstyr.

Ingen salgstaler. Kun nyttige råd.

Hvis du vil gøre krav på din garanti- intet problem. Hvis du ønsker at få de tekniske police detaljer forklaret tydeligere – intet problem det gør teamet gerne. Uanset dine krav vil Coverdrone altid sigte på at give en 5-stjernet service. Konsistens er nøgleordet, når Coverdrone hjælper sine klienter. Så du altid taler med den samme person, når du skal tjekke din konto. Ingen lange salgstaler. Kun nyttige råd.

AviaEduc har indgået en “Introducers Agreement” med Coverdrone. AviaEduc er dog ikke på anden vis økonomisk eller forretningsmæssigt associeret med Coverdrone. Ethvert spørgsmål vedrørende Coverdrone’s produktportefølje skal rettes direkte til Coverdrone. Coverdrone er et selvstændigt Hollandsk selskab, som vi har valgt at promovere via vores webside – da deres portfolio af luftfartsforsikringsprodukter for den kommercielle og rekreative drone industri anses for et match til AviaEduc virksomhedsmodel.  Coverdrone er registreret i Holland som Coverdrone EU B.V.c Siriusdreef 17-27, Office Number 251 Registrer 66, 2132WT Hoofddorp, Netherlands. Tlf.: +44 (0) 1270 448 998. Coverdrone forhandler luftfartsforsikringsprodukter for Starr Europe Insurance Limited (SEIL), Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, St. Julians, STJ3141, Malta.