(Type a title for your page here)

ANBEFALEDE STEPS

01. Tilmeld dig et af vores E-learning kurser.
02. Følge kurset i et roligt og afslappet tempo.
03. Udnyt muligheden for at kunne studere på farten.
04. Tilmeld dig efterfølgende til certifikat prøve.
05. Tegn en ansvarsforsikring for din flyvning.

Så har jeg brug for et onlinekursus for at bestå certifikatprøven?

For at svare på dette spørgsmål skal vi først se på vigtigheden af et par punkter:

  • En UAS (drone) er et fly, der sikkert skal sameksistere med andre fly (bemandet eller ej) i luftrummet, og derfor skal vi være yderst bevidste om, hvad vi laver.
  • Størstedelen af ​​UAS har kameraer med indbyggede potente kameraer og er i stand til at tage billeder af høj kvalitet fra en stor afstand, hvilket kræver særlig omhu for ikke at krænke personlig intimitet og ære rettigheder i henhold til databeskyttelsesloven.
  • Så udover at bestå certifikat testen ved Trafikstyrelsen er det også vigtigt, at du forstår og  også vil flyve din drone sikkert og overholde gældende bestemmelser.
  • Af ovenstående grunde, hvis du spørger, om et drone kursus er nødvendigt, er svaret klart JA!

MEN – vi anerkender og accepterer – at et kursus ikke er obligatorisk for tilmelding til certifikatprøven i de to certifikat kategorier OPEN A1 / A3 & A2. Du kan faktisk erhverve begge certifikater ved kun at betale certifikat gebyret – som pt. tilsammen udgør i alt 150 kr.

Det eneste, der kræves – er et selvstudie af det omfattende materiale, herunder den nye EASA-regulering vedrørende ubemandede fly systemer (UAS) og derudover den nationale danske regulering.

Valget er helt dit. 

ONLINE TEORETISK CERTIFIKAT KURSUS

Vi tilbyder dig muligheden for at studere den teoretiske del af Drone Certifikatet online. Du har kun brug for en internetforbindelse til en computer (kan gøres på en mobiltelefon – men skærmen er lidt lille) for at kunne se illustrationer og videoklip.

Desuden er sproget ikke et problem. Alt vores online undervisningsmateriale er på dansk,  men da den nye EASA-regulering er ens i alle medlemslande, besluttede vi også at gøre hjemmesiden tilgængelig på engelsk og efterfølgende også levere undervisningsmateriale på engelsk. (under udarbejdelse). 

Dog vil der være enkelte videoklip hvor der linkes direkte til EASA hjemmeside – og derfor er disse på originalsprog (engelsk). 

Som et supplement – i løbet af vores udvidet kursus vil vi se dybere på METAR og NOTAM og hvordan man læser dem – herunder også den anvendte fraseologi, som generelt i luftfartsindustrien er på engelsk.