(Type a title for your page here)

ANBEFALEDE STEPS

01. Tilmeld dig et af vores E-learning kurser.
02. Følge kurset i et roligt og afslappet tempo.
03. Udnyt muligheden for at kunne studere på farten.
04. Tilmeld dig efterfølgende til certifikat prøve.
05. Tegn en ansvarsforsikring for din flyvning.

Så har jeg brug for et onlinekursus for at bestå certifikatprøven?

For at svare på dette spørgsmål skal vi først se på vigtigheden af et par punkter:

 • En UAS (drone) er et fly, der sikkert skal sameksistere med andre fly (bemandet eller ej) i luftrummet, og derfor skal vi være yderst bevidste om, hvad vi laver.
 • Størstedelen af ​​UAS har kameraer med indbyggede potente kameraer og er i stand til at tage billeder af høj kvalitet fra en stor afstand, hvilket kræver særlig omhu for ikke at krænke personlig intimitet og ære rettigheder i henhold til databeskyttelsesloven.
 • Så udover at bestå certifikat testen ved Trafikstyrelsen er det også vigtigt, at du forstår og  også vil flyve din drone sikkert og overholde gældende bestemmelser.
 • Af ovenstående grunde, hvis du spørger, om et drone kursus er nødvendigt, er svaret klart JA!

MEN – vi anerkender og accepterer – at et kursus ikke er obligatorisk for tilmelding til certifikatprøven i de to certifikat kategorier OPEN A1 / A3 & A2. Du kan faktisk erhverve et A1/A3 certifikat for et prøvegebyr til Trafikstyrelsen på 65,-* kr. Ønsker du efterfølgende at tage en A2 certifikat – vil prøve gebyr til Trafikstyrelsen igen udgøre 65,-* kr. hertil kommer så 500,-* kr. til en anerkendt prøveafholder for afholdelse af prøve med fysisk tilstedeværelse.

Det eneste, der kræves – er et selvstudie af det omfattende materiale, herunder den nye EASA-regulering vedrørende ubemandede fly systemer (UAS) og derudover den nationale danske regulering. For et A2 certifikat kræves endvidere dokumentation for praktisk flyvetræning.

Valget er helt dit. 

ONLINE TEORETISK CERTIFIKAT KURSUS

Vi tilbyder dig muligheden for at studere den teoretiske del af Drone Certifikatet online. Du har kun brug for en internetforbindelse til en computer (kan gøres på en mobiltelefon – men skærmen er lidt lille) for at kunne se illustrationer og videoklip.

Desuden er sproget ikke et problem. Alt vores online undervisningsmateriale er på dansk,  men da den nye EASA-regulering er ens i alle medlemslande, besluttede vi også at gøre hjemmesiden tilgængelig på engelsk og efterfølgende også levere undervisningsmateriale på engelsk. (under udarbejdelse). 

Dog vil der være enkelte videoklip hvor der linkes direkte til EASA hjemmeside – og derfor er disse på originalsprog (engelsk). 

Som et supplement – i løbet af vores udvidet kursus vil vi se dybere på METAR og NOTAM og hvordan man læser dem – herunder også den anvendte fraseologi, som generelt i luftfartsindustrien er på engelsk.

Bliv certificeret og flyv selvsikker - sikkert & lovligt.

Med vores teori kurser vil du opnå indgående kendskab til det pensum, som er en forudsætning for gennemførelse af certifikat prøve hos Trafik og Byggestyrelsen. Certifikatet OPEN A1/A3 vil kunne dække de fleste operationer, men ønsker du udvidede muligheder skal du erhverve OPEN A2 certifikat også. Vi tilbyder kursus til OPEN A1/A3 certifikat både som et Turbokursus og almindeligt kursus. Turbokurset guider dig fra A - Z uden for meget teori. Vores normale kursus giver dig en dybere teoretisk indsigt fra A - Z og derigennem sætter dig i stand til at forstå hvorfor !

Turbo Basis pakke

Dkr. 395

 • TURBO KURSUS
 • OPEN A1/A3 Certifikat
 • Flyv i Byen med CE mærkede Droner op til 900 g
 • Flyv i Byen med ikke CE mærkede Droner op til 500 g
 • Flyv på landet med CE mærkede Droner op til 25 Kg
Læs mere her
Basis pakke

Dkr. 795

 • NORMALT KURSUS
 • OPEN A1/A3 Certifikat
 • Flyv i Byen med CE mærkede Droner op til 900 g
 • Flyv i Byen med ikke CE mærkede Droner op til 500 g
 • Flyv på landet med CE mærkede Droner op til 25 Kg
Læs mere her